2013. szeptember 17., kedd

Félénk vagyok, ÉS hóditani akarok

Hiába...
Bármi is történjen odakinn a nagyvilágban, a mi életünk csak a lányok körül forog.
Mármint Artur világközpontjában ők állnak, mi pedig kénytelenek vagyunk idomulni. Nem is nagyon tehetünk mást, ugyanis a séták alatt egyfolytában csajozunk, csajokat követünk, vagy csajokat keresünk, végső esetben beérve egy kis ottfelejtett szagminta felnyalogatásával.
Mármint Artur részéről.
Tudom, hogy az ebeknek a járda és a környező susnyás olyan, mint egy teritett asztal - szagok tekintetében-, de bevallom őszintén, még most sem értem, hogy mi a francot lehet nyalogatni egy töküres, látszólag aranytiszta járdán, fél óráig???
De valószinűleg ezen a vizsgán anno is elbuktam, ezért nem kutyatestben élek most...
Na mindegy.
Szóval a lányok.
A lányok mindenekfelett.
A 10 hónapos valószinűleg a teljes családját eladná szervkereskedőknek egy jó kis numeráért.
Merthogy az még nem jött össze.
A pettingfélék minden válfaja teritékre került már, de a lényeg várat magára. És ettől Artur egyre jobban beőrül. Hovatovább ott tartunk, hogy már bepróbálkozik: 
- a kiszemelt lánykutya gazdájánál
- szintén erősen punciorientált fiúebeknél
- itt tartózkodó vendégeinknél...
Ezek a kétségbeesett kisérletek néha szülnek vicces szitukat. 
Például, amikor a szépséges hófehér  retrieverlány, Maggie gazdija - aki nem mellesleg, egy jól szituált hatvanas úriember- szemből betámadásra került a harcrakész, KIVONT FEGYVERT villogtató, negyvenkilós Artur által.
Maggie-apu a susnyásban végezte, éppen megúszva a hátraszaltót. 
Ebünk pedig jogainak teljes tudatában, erőteljes csipőmozgásokat végzett a megilletődöttön, akinek a heves aktus folytán, még a  szemüvege is nyálban úszott. Mondjuk az is tény, hogy Maggie azóta erősen keresi Artur társaságát, és ráutaló magatartásként, nem egyszer emelinti meg előtte bolyhos farkát sem.
Próbálta már megrakni Plutót, aki egy rém tündéri, földszintes FIÚkutya, és igazi erénycsősz. Amint az ebek között érzékeli a szexuális túlfűtöttséget, középre döcög, és hangot ad megrovásának, a tapasztalt fertőt illetően.
Mit ne mondjak, Plutó is berökönyödött, mikor Artur megpróbálta beszennyezni kis patyolat testét. Hirtelen a hangja is elment, csak igyekezett minnél inkább belesimulni a pázsitba. Igazság szerint lehet, hogy Artur sikerrel járt volna a méretbeli különbségeknek hála, de gyanússá vált, hogy: 
1. nincs meg Plutó
2. Artur teljes áhitattal dugja a füvet
3. mintha elhaló segélykiáltásokat hallanánk
Úgyhogy a majdnem megbecstelenitett minieb meg lett mentve, aki azóta szintén felnéz ebünkre, bár arra ügyel, hogy a kis segge mindig be legyen védve.
Na most ezek után el lehet képzelni, mit művelne Artur a csajokkal. Ha merne.
Csakhogy, nőtársaságban meglehetősen beszari.
Kerülgeti a lánykákat, és néha megkisérli a rámászást is, de amint a kiszemelt nőstényördög szembefordul vele, abban a pillanatban felköti a nyúlcipőt, és visszavonulót fúj. Pedig a lányoknak egyre inkább nincs ellenére a közeledés, de nyilván elvárják az udvarlást. Artur viszont hóditás tekintetében  még nagyon tipegő. Fingja nincs, hogy mit kezdjen ezzel a felnőttjátékkal, és nem érti miért jó az, ahogy az idősebb ebek tépik egymás fülét, kergetőznek, hemperegnek a fűben, és morognak egymásra. 
Hiszen a vége a LÉNYEG, akkor mi végre ez a nagy cécó? 
És különben is. 
A lányok zavarbaejtőek. 
Mindegyiknek finom az illata, csillag van a szemében, és jó (lenne) hozzájuk bújni. 
Szóval a mi kis szende szűzünk ha óvatosan is, de azért próbálkozik a másik nemmel. 
Azt be kell vallani, hogy lassan-lassan finomodik a technikája. Valamelyik este is, nekifutásból úgy megboritotta Maggiet, hogy a bolyhos kutyalány csak pislogott. Viszont pár perc múlva nemes egyszerűséggel ráült Artur fejére, ami azt gondolom erős felhivás arra a bizonyos közös táncra...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése