2013. június 11., kedd

Pretty women

Hát igen...
A nők.
Pontosabban a NŐK...
Ez is elérkezett. A tinédzsereb kerülgetni kezdte a lányokat.
Mondjuk, meg tudjuk érteni, ugyanis a jószerencse két irtó dögös kutyalánnyal hozta össze. A hölgyek gazdija a Vőlegény kollégája, igy a viszonylag rendszeres találkozás is biztositva van.
Azt még nem tudtuk teljesen biztosan eldönteni, hogy melyik lányka kezdi elrabolni hősünk szivét, de egyelőre ez nem is olyan fontos.
Ugyanis Artur még nem tud mit kezdeni a helyzettel, ez tisztán látszik rajta, de szabadulni sem tud a körből, amit a hölgyemények mágneseznek maguk köré. Persze, nem a mi juniorunk az egyetlen, aki rendszerint beleesik eme hálóba, ugyanis a kutyafuttatóban a lányok a SZTÁROK.

Főként az egyik, Ella, aki egy gyönyörűséges marcipánretriever, és amolyan igazi cheerleader. Tömött fehér bundája van, óriási csokibarna szemei hatalmas pillákkal, és nem mellesleg olyan angolspárgában tud lefeküdni labdával a szájában, hogy a szerelmes kutyafiúk, azt sem tudják, hova nézzenek. Ráadásul Ellánál senki nem kergeti dögösebben a labdát, ennek megmondhatója a nyomában rohanó négylábú himsereglet.
A másik szépség a Luna névre hallgat, és Ella teljes ellentéte. Ő egy éjfekete kutyalány, karcsú, szerény, és kicsit tartózkodó. Nála szebben senki nem kunyerál csemegét, és ő megválogatja, hogy ki simogathatja meg szépen ivelt buksiját.
Érzésünk szerint, ebünk, eddig nem állt be az Ellát kergetők sorába, inkább Lunával kerülgetik egymást. Közben persze próbál puskázni a nagyoktól, akik sorban teszik a szépet a hófehér démonnak, és az ellesett technikákat rendre ki is próbálgatja a fekete tünemény közelében.
Arturnak az udvarlása is olyan arturos.
Ez az arturos dolog nehezen magyarázható, de minden megmozdulásában megvan az egyediség. Nagyon messziről felismernénk őt a járásáról, az úszásáról, az alvó poziciójáról,.. stb. Mert csak rá jellemzően műveli. És ezek az apró eltérések nyilvánulnak meg e kezdeti széptevésében is.
Természetesen az udvarlása meg van spékelve egy nagy nagy adag tanácstalansággal, hisz ő maga sem érti hogy mi történik, ha megjelennek a Lányok.
Hiszen akkor minden megváltozik a nagyfiúk részéről.
Az addigi birkózást, labdakergetést, fogócskát, felváltja a gyors bundaigazitás, a kidüllesztett mellkas, a magasra tartott buksi, a méltóságteljes lépegetés. A továbbiakban szó sincs közös kakievésről, meg egymás fenekének szagolgatásáról, meg csupa olyan izgis dologról, amit a kutyafiúk művelnek egymás között, ha nincs hölgytársaság.
A kezdet kezdetén Arturt olyannyira felháboritotta, hogy megjelenést követően minden Ella körül forog, hogy nemes egyszerűséggel ráült a spárgázó kutyalány fejére. Persze ezen a többi amorozó hökkent meg nem kicsit, és hátsó fogakat is kivillantva magyarázták el, tudatlan ebünknek, a tényállást.
Talán ezért is keltette fel jobban érdeklődését Luna, aki általában a háttérből figyeli az eseményeket. Bár először a jobb hijján terelte a magányosan bóklászó, éjszinű lányka felé, gyorsan felismerte benne a főnyereményt. És mostanában a többedik talákozást követően, már félszemmel mindig a fekete szépséget lesi. A szabad szemével pedig próbálja magáévá tenni Claus lehengerlő stilusát, aki egy-két orrpuszit követően máris Ellán mutatja be a csipőmozgás gyakorlati tudnivalóit- kis padavanja részére. A továbbra is legszivesebben a Vőlegényen munkálkodó Artur pedig jó tanitvány, valamelyik reggel a mit sem sejtő Kedvest már hátulról tette a magáévá...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése