2013. augusztus 19., hétfő

SzexIstenek egymás közt

Artur úgy gondolja, hogy ő egy szexisten.
Sőt,  igazából meg van győződve róla, hogy Ő maga a Szexisten!
És nem érti, hogy ezt mások nem értik...
Na most ebből azért adódnak konfliktusok, pláne, mert a futtatóban egyik-másik négylábú fiatalembernek szintén a lepedőakrobatizmus az ars poeticája.
Minden elfogultság nélkül, Artur hite kiemelkedik a mezőnyből, tettrekészségével együtt. A gyakorlati kivitelezéssel ugyan akadnak még problémák, de ezt kikompenzálja törhetetlen lelkesedése.
Viszont ott tartunk, hogy már nem nagyon merjük levinni a futtatóba. Merthogy mindenkire rámászik. És nem tudjuk, hogy ezt meddig tolerálják.
Ugyanis, a mi kis önjelölt szexistenünk eléggé béna.
Nyilván nem fogom a szemébe mondani, de nem csodálom, hogy a kutyalányok már csak kétféleképpen reagálnak a közeledésére:
- menekülnek, és közben segélykérően/megrovóan néznek ránk
vagy,
- már üdvözléskor igyekeznek letépni Artur arcát...
....aki persze ebből sem tanul.
Három potenciális hölgyemény van a kosárban, akik esetében az összes macsóeb nonstop széptevő üzemmódra kapcsol, ki-ki a saját vérmérséklete szerint: 
- Dalma az óriási, szomorú szemű - cserébe irtó falánk- magashegyi szépség
- Maggie, a hófehér retriever lány, akinek ártatlanul szépséges pofija és hosszú szempillákkal árnyékolt étcsokiszemei igazi harcos amazont takarnak
- és végül Secret, aki egy labradortermetű, mogyorószin végzet asszonya, a vanrajtamitfogni kategóriából. 
Érdekes, hogy a kutyafiúk a teltebb hölgyekre buknak igazán, ugyanis ha Secret jelen van, akkor a többieknek esélyük sincs. A Titok(zatos) leányzó feneke az elsődleges célpont a srácoknál, és úgy köröznek a futtatóban a barna szépség nyomában, mint valami erősen nyálzó, bolyhos villanyvasút.
Természetesen, tökéletes béke nincs, hisz hogyan is lenne?? 
Az éppen hóditani vágyott amazon háta mögött izomból megy a harc a FŐSZEXISTEN cimért. 
Persze csak óvatosan, hiszen komolyabb küzdelembe a gazdik is beavatkoznak, és az mennyire égő már....?? Ha valakit a nyakörvénél fogva kirángatnak a hörgő bolyból, szégyenszemre nyilvánosan letolnak, majd pórázra láncolnak, és hazacibálnak...Huhh...Igazi rémálom ez a hormonjaik, és koronaékszerük által irányitott macsóknak....
Igy óvatosak, és technikásak.
Magára valamit is adó szexistenjelölt pusztán hófehér fogainak villogtatásával, elijesztőnek szánt morgással, sáros fűcsomók ellenség arcába -véletlenszerűnek feltüntetett- rugdosásával ér célt. Nem beszélve arról, hogyha elég erősen tépi a kiszemelt istennő fülét, akkor erélyesen macsós fellépésének köszönhetően, úgyis rá esik a választás.... És ezért még a gazdi sem haragudhat. 
Hisz tehet ő arról, hogy szétszedik a nők??? 
Artur most kezdi tanulni a rafinériát, de bevallom, nem halad túl gyorsan.
Ugyanis őszexistenségét még kurvára nem érdekli a körités. 
Csupán dugni akar. 
Lehetőleg gyorsan, és minél többet.
Beszéltük is a Vőlegénnyel, hogy ideje lenne komolyabban felvilágositani a 9 és fél hónapost. Külön fejezeteket szentelve az udvarlás, előjáték, monogámia témakörnek...





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése