2013. május 7., kedd

Szexuális zaklatás

Tegnap megtörtént ez is. Akasztották a hóhért...
Hogyha egggészen pontos és történethű akarnék lenni, akkor most azt kellene mondanom, hogy beakasztottak neki, no de inkább nem leszek ennnyire vulgáris...
Korábban már emlitettem, hogy bolyhos házikedvencünk kicsit túlfűtött szexuális téren, és borzasztó mód rá van kattanva a Vőlegény térdeire. Nos, a helyzet azóta annyiban változott, hogy most már az én lábamat is oly erotikusnak találja, hogy bármikor képes eme testrészemmel fajtalankodni.
Minden szégyenérzet nélkül.
És még csak bele se pirul.
Sőt, tegnapelőtt egy izmosat fingott is az aktus végén, majd elégedett vigyorral ment megkeresni Judzsint, egy kis rendszabályozás végett. Én meg csak álltam a teraszon, mint Lót felesége, a Vőlegény pedig a nappaliban szaggatta magán az inget a röhögéstől, látva a performanszot. 
Hja kérem, nem ilyen bánásmódhoz vagyok szokva...
No de tegnap megtörtént, amire nem számitottunk. Artur meg még nálunk is kevésbé sejtette, hogy ilyen előfordulhat...VELE...!!!
A szokásos esti tengerparti séta során, a távolból kiszúrtunk egy másik goldent. Mivel az a tapasztalatunk, hogy a fajtársakkal sokkal jobban kijön ebünk, és azok is módfelett toleránsak vele, megörültünk, hogy újfent barátkozás lesz. Össze is futottunk annak rendje módja szerint, a kutyák között pedig elkezdődött a kötelező szaglálódás.
Ötletem sincs, hogy kutyaorr szerint Artur milyen illatokat ereget magából, de az idegen retriever egyszer csak, egyetlen hang nélkül, derékon ragadta, földre szoritotta, majd vitézül meghágta meglepett jószágunkat.
Bevallom, először nagyon röhögtünk.
Nesze neked, gangnam style...
Aztán, látva ebünk sikertelen szabadulási kisérleteit, próbáltunk a segitségére lenni. Ezt azonban a kanos fajtárs nem nézte jó szemmel, és Arturt felnyalábolva próbált kikerülni a hatósugarunkból. Érdekes látványt nyújthattunk mindenesetre....
A Vőlegénnyel, könnyeinket nyeldesve üldöztünk egy jól megtermett retrievert, aki átölelve cibált magával egy kisebbet, figyelve arra, hogy amint akad egy szabad pillanata, azt sebesen ki is használja.
Ha jól számoltam, gyors egymásutánban 17 alkalommal  tette meg Arturnak a szépet, a vonszolásos fogócska közben.  Simán ráfoghattuk volna, hogy itt bezony szűzlányrablás esete forog fenn, ha a közjáték történetesen nem két fiatalember között zajlott volna. 
Mondjuk abból az egyik biztosan szűz... volt... 
De a fentiek ismeretében elég meglepő volt a látvány, pláne, hogy a felnőttebbik állat tuti valami üregi-nyúl pornóból leste el a mozdulatokat és a szükséges sebességet.
Szerintem legyorsulta a fényt is... csipőmozgásilag...
Mivel nem birtuk visszaszerezni a saját kutyánkat, akin kezdtek kiütközni a kétségbeesés jelei, csöppet berágtunk, hogy a szexista eb gazdája, mindössze a távolból figyeli a tényállást, jovális mosollyal. Aztán amint erősebben próbáltuk eltávolitani a kullancsként tapadó, és folyamatosan lambadamozdulatokat  végző állatot Artur hátáról, végre közelebb jött, és körözni kezdtett a két kutyából, Vőlegényből, belőlem, és milliárdnyi kagylóból álló Laokoón-csoport körül. 
Először frankón azt hittük, hogy néma, azért nem szól rá a kangörcsösre. 
Aztán kiderült, hogy mindössze az átlagnál kevesebb működő sejttel rendelkezik agyi téren. 
Szóval, eléggé negativos volt az IQ-ja a gazdinak.
Szerencsére aztán valahogy elcibálta állatkáját azt a dögöt, a nyakörvénél fogva, és jó hogy végre megtette, mert  gyanitom, hogy lassan mi kerültünk volna sorra a Vőlegénnyel a párzási rituáléban. A ZsebEinstein még búcsúzóul elnyökögte, hogy az enyhe pedofil beütéssel biró négylábú, egyéves múlt, és elég magas a szexuális érettséget befolyásoló hormonszintje. Igazából ezt mi is észrevettük, igy halkan javasoltam emberünknek, hogy akkor etess vele brómot bazzeg...
Mindenesetre Artur meglehetősen megfontoltnak tűnt az incidens(ek)et követően, és sűrűbben tekintgetett a háta mögé.
Mi pedig itthon gondolkoztunk el azon, hogy a saját féléves kutyánk jó ideje zaklat minket szexuálisan, azaz könnyen lehet, hogy ránk is ez vár, mire egyéves lesz. 
Jobbnak látjuk hát, ha mielőbb beszerzünk valami antiviagrát, nehogy akkor kelljen kapkodnunk, amikor Artur mindent meggangnamstyle-ol ami él, és nem fut gyorsabban nála....

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése